NEA

Η Polestar γίνεται ανεξάρτητο σήμα για τα ηλεκτρικά της Volvo

To γνωστό σήμα βελτίωσης των μοντέλων Volvo αποκτά μεγαλύτερη αξία ως ξεχωριστό σήμα που θα φιγουράρει στα σπορ ηλεκτρικά που ετοιμάζει η σουηδική εταιρία…

Στο τιμόνι της νέας εποχής για την Polestar βρίσκεται ο Thomas Ingenlath, ο πρώην αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδίασης της Volvo, ενώ ο πρόεδρος της μάρκας, ο Hakan Samuelsson δήλωσε πως «…αυτή η κίνηση δείχνει την αποφασιστικότητα της μάρκας να δημιουργήσει μία πραγματικά αυθύπαρκτη εταιρία μέσα στο Volvo Group».

Η Polestar υπόσχεται να κατασκευάσει κορυφαία ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων., ενώ η συνεργασία με την Volvo θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνέργειες σε εξοπλισμό και εξέλιξη, με οικονομίες κλίμακος στην παραγωγή νέων μοντέλων. Εδώ να πούμε πως η Volvo και η Polestar ξεκίνησαν την συνεργασία τους το 1996 από τους αγώνες, ενώ το 2015 η Volvo απέκτησε το 100% της εταιρίας. Πάντως η Polestar θα συνεχίσει να επιμελείται τις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων Volvo, ακόμη και ως ανεξάρτητο σήμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!