ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 2019 έρχεται το Audi E-Tron Sportback

Μετά το E-Tron Quattro, που θα έρθει του χρόνου, σειρά έχει το Sportback. Όπως φαίνεται, τα πλάνα της Audi, αναφορικά με τα ηλεκτρικά οχήματα, προχωρούν ολοταχώς.

Μία πρώτη γεύση του E-Tron Sportback πήραμε μερικούς μήνες πριν, στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Σαγκάης και, πλέον, θα πρέπει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να περιμένουμε την τελική του μορφή. Στην πράξη θα αποτελέσει ένα τετράπορτο Gran Turismo, αν και λογικά η σχεδίασή του θα είναι ελαφρά πιο προσγειωμένη, σε σχέση με το εικονιζόμενο πρωτότυπο.

Φυσικά δεν γίνεται λόγος για κινητήρες και τεχνικά χαρακτηριστικά, αξίζει όμως να αναφερθεί ότι το πρωτότυπο έφερε ένα ηλεκτρικό σύστημα ισχύος 435 ίππων, οι οποίοι ανέβαιναν στους 503 με την ενεργοποίηση ενός boost mode. Η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,5 δλ. ενώ η αυτονομία του οχήματος ξεπερνούσε τα 500 χλμ. Χάρη σε ένα μεγάλο συσσωρευτή ιόντων λιθίου, 95 kWh. Ειδικά για το τελευταίο, υπολογίζεται ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη απόκλιση και όντως το όχημα παραγωγής θα εξασφαλίζει αυτονομία ανάλογη με αυτή του πρωτοτύπου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!