ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lamborghini, πιθανά θα δούμε διάδοχο της Miura!

Η είδηση αυτή προέρχεται από τα πλέον επίσημα χείλη, του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρίας, παρότι κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδια.

Κύριο μέλημα του Stefano Domenicali, αυτή τη στιγμή, είναι η αύξηση των πωλήσεων της φίρμας, από τα 3.500 περίπου αυτοκίνητα ανά έτος (πέρυσι πούλησε 3.457 οχήματα) στα 7.000 το 2019. Αυτό θα επιτευχθεί με την έλευση του SUV της Lamborghini, Urus, μέσα στους επόμενους μήνες. Το κόστος της Urus υπολογίζεται στα 200.000 ευρώ (τιμή προ φόρων) και, αν κρίνουμε από την παγκόσμια αύξηση της ζήτησης πολυτελών SUV, λογικά θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις της εταιρίας.

Εφόσον ο στόχος επιτευχθεί, ο Domenicali δήλωσε ότι θα μπορούσε να δει ένα ακόμα, τετραθέσιο, σπορ μοντέλο, το διάστημα 2025 με 2030. Αντίστοιχα είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει το διάδοχο της θρυλικής Miura «αλλά όχι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. «Συνηθίζαμε να είμαστε πολύ πολωμένοι. Ο κόσμος είτε μας αγαπούσε, είτε μας μισούσε. Τώρα προσπαθούμε να είμαστε πιο cool, πιο νεανικοί, αλλά πάντοτε διαφορετικοί.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!