NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπάει τα χρονόμετρα η Camaro ZL1 1LE στο ρινγκ [vid]

Με το απίστευτο 7:16.04, η ειδική έκδοση της Camaro αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα που έχουν γυρίσει στην πράσινη κόλαση.

Για όσους δεν έχουν εικόνα για το 7:16, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο χρόνος αυτός είναι καλύτερος από αυτοκίνητα πολύ υψηλότερης αξίας, όπως το Nissan GT-R, η Ferrari 488 GTB ή η προηγούμενη 911 GT2 RS. Η έκδοση 1LE της Camaro είναι εστιασμένη για χρήση σε πίστα και, όπως φαίνεται, τα καταφέρνει μια χαρά, αφού έριξε το χρόνο της «απλής» Camaro ZL1 κατά 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα. Μεταξύ άλλων, το αυτοκίνητο φέρει ένα V8 κινητήρα, 6,2 λίτρων και 650 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων και μία σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Τον γρήγορο αυτό γύρο πέτυχε ο δοκιμαστής της εταιρίας, Βill Wise, χρησιμοποιώντας μάλιστα ελαστικά παραγωγής της Good Year και όχι κάποιο αγωνιστικό σετ. Για ένα αυτοκίνητο που στην Αμερική κοστίζει κάτι λιγότερο από 70.000 δολάρια, μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνει εξαιρετικά καλά, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλές ευρωπαϊκές σπορ προτάσεις.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!