NEA

Διαρροή για τη νέα BMW X3!

Λίγο πριν την επίσημη διαδικτυακή της πρεμιέρα η X3 διέρρευσε στο διαδίκτυο και μας δείχνει πως θα είναι o νέος παίχτης στα πολυτελή μεσαία SUV…

Ο αντίπαλος των Audi Q5, Mercedes GLC και Volvo XC60 θα παρουσιαστεί στο κοινό της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο με τις πωλήσεις να ξεκινούν τέλη του έτους. Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν από ένα βίντεο που ανέβηκε κατά λάθος στο επίσημη site της BMW στο Hong Kong και όπως μπορείτε να δείτε σχεδιαστικά η νέα X3 ακολουθεί το μοτίβο της πιο πρόσφατης 5άρας και όλων των υπόλοιπων μοντέλων. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό με την κλασική πλέον οθόνη που είναι και αφής.

Σχετικά με το λανσάρισμα θα υπάρξουν 4-κύλινδρες και 6-κύλινδρες ντίζελ εκδόσεις (xDrive20d, xDrive30d κ.α.) και φυσικά εκδόσεις βενζίνης (xDrive20i, xDrive28i κ.α.) με την top τρίλιτρη M40ixDrive να έχει με 360 άλογα και 0-100 σε 4,9 δλ. Επίσης, η νέα X3 θα έχει ημιαυτόνομη τεχνολογία καθώς και ότι σχεδόν περιλαμβάνει από πλευράς συστημάτων η λίστα της νέας Σειράς 5. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!