NEA

Πως ακούγεται το Toyota Yaris GRMN με τα 210 άλογα [vid]

Το διαφημιστικό βίντεο δεν γυρίστηκε σε κάποια πίστα, αλλά σε μια αποθήκη με πολλούς χορευτές…

Το Yaris GRMN είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή την στιγμή (τουλάχιστον σε turbo μιας και το GT86 είναι ατμοσφαιρικό) στην γκάμα της Toyota και στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να ακούσετε σε διάφορα σημεία τον ήχο που βγάζει (ενδιαφέρον έχει το σκάσιμο της εξάτμισης στον κόφτη). Όπως έχουμε γράψει το Yaris GRMN εφοδιάζεται με έναν turbo κινητήρα βενζίνης στα 1.800 κ.εκ. που αποδίδει 210 άλογα με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Σύμφωνα με την Toyota το 0-100 θα είναι κορυφαίο στην κατηγορία του (δηλαδή καλύτερο από μοντέλα όπως το Fiesta ST και το Renault Clio RS), ενώ τo αναβαθμισμένο σασί διαθέτει διαφορικό Torsen περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα, διαφορετικά ελατήρια και αμορτισέρ από την Sachs και πιο χοντρή αντιστρεπτική εμπρός. Την φροντίδα της ανάρτησης έχει αναλάβει η Gazoo Racing με αρκετές ώρες δοκιμών στο Nurburgring. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018 στην Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!