NEA

H KIA είναι η πιο αξιόπιστη αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ

Η ετήσια αναφορά της J.D. Power and Associates για την αξιοπιστία των νέων αυτοκινήτων στην αγορά των ΗΠΑ έφερε για 2η συνεχόμενη φορά στην κορυφή την ΚΑΙ – Στην 2η θέση βρίσκεται η Genesis και στην 3η η Porsche.

H έρευνα Initial Quality Study αφορά την αμερικάνικη αγορά και έχει να κάνει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων μέσα στις πρώτες 90 ημέρες. Στην έρευνα συμμετέχουν πάνω από 80.000 αγοραστές νέων μοντέλων ενώ αφορά 233 σημεία του αυτοκινήτου τα οποία ελέγχονται για την αξιοπιστία τους.

Όπως βλέπουμε στον παρακάτω πίνακα, ο μέσος όρος ήταν 97 προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα, αριθμός λίγο μικρότερος από τα 105 προβλήματα που παρουσίασαν τα αυτοκίνητα το 2016. Η KIA βρέθηκε στην κορυφή με 72 προβλήματα, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Fiat με 163 προβλήματα.

Το μεγαλύτερο πλήθος των προβλημάτων αφορούσαν τα σύγχρονα συστήματα infotainment τα οποία αντιμετωπίζουν αρκετές “παιδικές” ασθένειες. Εξίσου πολλά προβλήματα παρουσιάζουν όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως τα lane assist ή τα adaptive cruise control. Από τα ενδιαφέροντα στοιχεία της έρευνας είναι το γεγονός ότι η ΚΙΑ ήταν πρώτη σε πέντε κατηγορίες με αντίστοιχα μοντέλα, με άλλες πρωτιές να αφορούν την BMW 2, την Mustang, την Porsche 911, το Toyota Camry κ.λπ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!