ΑΓΩΝΕΣ

Ο Loeb πήρε στο γκαράζ του το Peugeot 208 T16 [vid]

Πρόκειται για το αγωνιστικό με το οποίο κατέκτησε το Pikes Peak του 2013 και σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση ο Sebastien Loeb απλά το αγόρασε…

Η Peugeot είχε δημιουργήσει ένα απίστευτο αυτοκίνητο για τα δεδομένα της εποχής με έναν κινητήρα με διπλό τούρμπο από το αγωνιστικό 908 LMP1 με απόδοση που έφθανε κοντά στους 900 ίππους. Με αυτό το αυτοκίνητο ο Loeb σημείωσε το απίστευτο ρεκόρ 8:13,878 που βαστά μέχρι σήμερα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν όνειρό του να αποκτήσει το εν λόγω αυτοκίνητο μια μέρα και είναι πολύ ευχαριστημένος που η Peugeot συμφώνησε να περάσει σ’ αυτόν.

Ο Loeb θέλει να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο σε επιλεγμένους αγώνες και επιδείξεις σε διάφορα events στα οποία έχει συμφωνήσει να έχει την υποστήριξη της Peugeot, ενώ πρόσφατα έκανε μια πρώτη γρήγορη βόλτα σε έναν αγώνα στην γενέθλια περιοχή του στην Αλσατία της Γαλλίας. «Είναι ένα πολύ δύσκολο αυτοκίνητο στην οδήγηση, όμως δεν μου πήρε πολύ καιρό να ξαναβρώ τα πατήματά μου» είπε ο Γάλλος πολύ-πρωταθλητής.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!