NEASMS

Σπάνια Aston Martin One-77 πωλείται στο Ντουμπάι

Το γεγονός πως υπάρχουν μόλις 77 από δαύτες σε όλο τον κόσμο, αυτόματα τις καθιστά τόσο συλλεκτικές όσο ένας σπάνιος πίνακας ζωγραφικής…

Μάλιστα η συγκεκριμένη One-77 ανήκει στην ειδική σειρά Q-Series η οποία περιλαμβάνει μόλις 7 αντίτυπα. Ανάμεσα στα πολλά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υπήρχε η επιλογή ανάμεσα σε τέσσερες βαφές και αυτή που πωλείται στο Ντουμπάι έχει μία εκθαμβωτική ασημί με ορισμένα σημεία του αμαξώματος (καθρέπτες, μάσκα κ.α.) να είναι βαμμένα σε μαύρο και κόκκινο.

Τα δύο αυτά χρώματα κυριαρχούν στο εσωτερικό, ενώ κατά τα υπόλοιπα κάτω από το καπό και της Q-Series υπάρχει ο ίδιος ατμοσφαιρικός V12 των 7,3 λίτρων με ισχύ 700 άλογα και 750 Nm ροπής, προσφέροντας ένα 0-100 σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και μία τελική πάνω από 350 χλμ./ώρα. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίζεται στα περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!