NEA

Όλα τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου μαζί [vid]

Aν δεν έχετε που να ξοδέψετε 30 λεπτά από την καλοκαιρινή σας ραστώνη, σας προτείνουμε να δείτε το βίντεο που συγκεντρώνει ότι καλύτερο και πιο σπάνιο ανέβηκε φέτος την μικρή αλλά φημισμένη ανάβαση στο Goodwood…

H φετινή διοργάνωση εξελίχθηκε σε ένα είδος “καλλιστείων” για supercars και κάθε μορφής πανάκριβου αυτοκινήτου, καθώς όλοι οι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν αυτό το event ως ένα κυρίαρχο γεγονός για την παρουσίαση των αυτοκινήτων τους, όπως για παράδειγμα η Porsche η οποία επέλεξε το Goodwood για να δείξει για πρώτη φορά τις 911 Τurbo Exclusive Series και την απίστευτη 911 GT2 RS.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρελαύνουν σχεδόν τα πάντα. Από Bugatti Chiron και Rimac (το ηλεκτρικό με τα .1300 άλογα με το οποίο “τσακίστηκε” ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear Richard Hammond) μέχρι κάθε είδους Ferrari, Lamborghini, Pagani και πάει λέγοντας. Ακόμα και η Aston Martin είχε φέρει στο Goodwood τη νέα Vulcan AMR Pro, το απίστευτο νέο μοντέλο της για τις πίστες. Θα δείτε μεταξύ άλλων τη νέα Maserati GranTurismo Convertible / GranCabrio, το Nissan GT-R Nismo, την Pagani Zonda 760 RS, Lexus LFA, Honda NSX, Zenvo TSR, Νoble M600 Speedster και McLaren P1 LM.

Δεν ήταν μόνο τα supercars που έκαναν εντύπωση, καθώς βλέπουμε εκτός των άλλων το νέο Range Rover Velar, την Αlpine A110 και πάνω απ’ όλα το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου, την Rolls-Royce Sweptail. Yπήρξαν και ατυχίες με μερικές επώδυνες εξόδους για κάποια ακριβά μοντέλα, αλλά και κάποια “έξτρα θεάματα” όπως το Range Rover Sport SVR που ανέβηκε τον λόφο στις δύο ρόδες ή την ΜcLaren 720S που ήταν φτιαγμένη από 267.300 τουβλάκια Lego.

Πάρτε τον καφέ σας, βάλτε το κλιματιστικό στο φουλ, κάντε ένα μικρό διάλειμμα (αν είστε στην δουλειά) και απολαύστε ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία μαζεμένο μέσα σε λίγα λεπτά απόλυτης απόλαυσης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!