NEA

Διαρροή για τα σχέδια της νέας BMW X2

Τα σκίτσα είναι αρκετά λεπτομερή και σε γενικές γραμμές δείχνουν το πως θα είναι το νέο SUV της εταιρίας…

Οι φωτογραφίες που βλέπουμε διέρρευσαν από το Γιαπωνέζικο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και δείχνουν ένα SUV της BMW που κατά πάσα πιθανότητα έχει να κάνει με την επερχόμενη Χ2. Στις εικόνες βλέπουμε ένα αυτοκίνητο σαφώς πιο “προσγειωμένο” από το πρωτότυπο, κάτι αναμενόμενο για μοντέλο παραγωγής, το οποίο όμως διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την “κουπέ” αισθητική εκείνου και την εκφρασμένη πρόθεση της εταιρίας να αποτελέσει η Χ2 μια σπορτίβικη πρόταση για ένα πιο νεανικό κοινό.

Οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρωτότυπο είναι ευδιάκριτες και αφορούν κυρίως την μάσκα με τον πιο χαμηλών τόνων προφυλακτήρα, την υιοθέτηση κανονικών καθρεπτών και φωτιστικών σωμάτων εμπρός και πίσω που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα σχεδιαστικά δεδομένα της μάρκας. Όπως και να έχει η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Χ2 με τις σπορ προδιαγραφές και το πιο έντονο σχεδιαστικό ταπεραμέντο από όλη την υπόλοιπη σειρά αναμένεται να μπει στην παραγωγή μέσα στο 2018 ενώ η πρώτη της επίσημη εμφάνιση είναι πολύ πιθανό να γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!