NEA

H X-Class, το «αγροτικό» της Mercedes, ξεκινά από τις 32.000€

Επίσημη πρεμιέρα στις 18 Ιουλίου για την X-Class με την γερμανική εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα κάποιες teaser φωτογραφίες του που αποκαλύπτουν στοιχεία του σχεδιασμού του.

Στοιχεία όπως η κάθετη μάσκα με τους κλασικούς για Mercedes προβολείς και την προστατευτική ποδιά, ενώ τονισμένα και τετραγωνισμένα θα είναι τα φτερά. Το σχήμα της καμπίνας δεν θα διαφοροποιείται και πολύ από αυτό του Nissan Navara που αποτελεί τη βάση, ενώ το εσωτερικό θα παραπέμπει σε αυτό της V-Class.

Ο βασικός κινητήρας θα είναι ο τετρακύλινδρος turbo diesel των 2.300 κυβικών του Navara με 160 ή 190 ίππους, ενώ στην κορυφή θα υπάρχει ένας V6 3.000 κυβικών, επίσης diesel, με περισσότερους από 200 ίππους, που θα συνδυάζεται με τετρακίνηση, κεντρικό και πίσω μπλοκέ διαφορικό.

Ενδιαφέρον είναι πως θα υπάρχει και οπτικό πακέτο AMG, όχι όμως και έκδοση AMG, ενώ το ωφέλιμο φορτίο είναι 1.100 κιλά και το μέγιστο φορτίο ρυμούλκησης 3,5 τόνους. Όσο για την τιμή της Mercedes X-Class θα ξεκινά από περίπου 32.000 ευρώ στη Γερμανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!