ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

LaFerrari βάζει φωτιά στην άσφαλτο [vid]

Στα πλαίσια του φετινού Gumball 3000 μία LaFerrari έκανε κυριολεκτικά άνω κάτω την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας!

Με οδηγό και ιδιοκτήτη τον Josh Cartu, γνωστό στους φίλους της εταιρίας από διάφορες δραστηριότητες (οδηγός αγώνων, εκπαιδευτής και πάει λέγοντας, όντας παράλληλα και κάτοικος Βουδαπέστης…) η LaFerrari έκανε απίστευτα donuts σε δημόσιο δρόμο και μάλιστα μέσα στην κίνηση.

Στο βίντεο βλέπουμε την υπέροχη αυτή Ferrari να δίνει θέαμα στον λαό, που παραληρεί δίπλα της και σπεύδει από κάθε γωνία να βγάλει έστω και μία φωτογραφία. Ο οδηγός της μάλιστα δεν αρκείται σε ένα μόνο πέρασμα αλλά κάνει και δεύτερο μέχρι να φθάσουν οι φρικαρισμένοι αστυνομικοί και να δώσουν ένα μάλλον ευγενικό τέλος στην παράσταση, φοβούμενοι και τις αντιδράσεις του εκστασιασμένου πλήθους.

Τώρα αν όλο αυτό είναι αντάξιο μιας LaFerrari και όλης της τεχνολογικής μυθολογίας που κουβαλάει πάνω της, αυτό είναι στην κρίση σας. Η ίδια η Ferrari μετά από επιλογή έχει πουλήσει το αυτοκίνητο στον συγκεκριμένο άνθρωπο, το κοινό φαίνεται να το απολαμβάνει, ο οδηγός δεν δίνει δεκάρα για το πως ταλαιπωρεί με ανοησίες μια υπερβατική μηχανή, οπότε σ’ εμάς δεν πέφτει και πολύς λόγος.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!