NEASMS

To Setra S 531DT έχει ίδια αεροδυναμική με το Ford Focus RS! [vid]

To νέο λεωφορείο της Mercedes έχει μήκος 14 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει έως 83 επιβάτες έχει όλα τα κομφόρ (μέχρι και κουζινάκι) καθώς και ίδια 0,35 αεροδυναμική με ένα Focus RS!

Σε σχέση με το προηγούμενο S 431 DT, στο νέο σούπερ λουξ λεωφορείο της Mercedes-Benz το ρεζερβουάρ έχει αυξηθεί από τα 510 στα 540 λίτρα, ενώ έχει προνοηθεί έξτρα χώρος για επιπλέον δεξαμενή 170 ή και 270 λίτρων καυσίμου για ταξίδια πολύ μεγάλων αποστάσεων. Ο αναβαθμισμένος 6-κύλινδρος diesel των 12,8 λίτρων αποδίδει 510 άλογα και 2.500 Nm από τις 1.110 σ.α.λ.

Αξιοσημείωτο και σύμφωνα με την Mercedes είναι πως χάρη στην σούπερ αεροδυναμική του το Setra θα εξοικονομήσει περίπου 3.000 λίτρα ντίζελ σε ετήσια χρήση 100.000 χλμ., ενώ μπορεί να παινεύεται πως έχει τον ίδιο θεωρητικά αεροδυναμικό συντελεστή (Cd: 0,35) με το Ford Focus RS!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!