SMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωση για τις Mercedes-Benz S-Class Coupe και Cabriolet

Λίγους μήνες πριν από την επίσημη παρουσίασή τους στην έκθεση της Φρανκφούρτης, οι Γερμανοί, έδωσαν το στίγμα των υπολοίπων εκδοχών της S-Class.

Όπως μπορεί να αναμένει κανείς σε ένα facelift, υπάρχουν κάποιες διαφορές, περιορισμένης έκτασης, στην εξωτερική εμφάνιση, που εστιάζονται στη μάσκα, καθώς και στα νέα φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω. Βελτιώσεις, φυσικά, υπάρχουν και στο εσωτερικό, με πρώτη και καλύτερη τη νέα διάταξη της S-Class, με την «διπλή» οθόνη στο ταμπλό. Πέραν αυτής, υιοθετείται πλέον το σύστημα Remote Parking Assist, που επιτρέπει το παρκάρισμα με τον οδηγό εκτός οχήματος, κάτι ανάλογο δηλαδή με τα συστήματα που προσφέρουν οι BMW Σειράς 7 και το νέο Audi Α8.

Προσθήκες υπάρχουν επίσης στο πακέτο των συστημάτων που αφορούν την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού. Υπό την ομπρέλα του Intelligent Drive, όπως το ονομάζει η Μercedes, συναντάμε τις τελευταίες εκδόσεις των Active Steer Assist, DISTRONIC Active Proximity Assist, Active Lane Change Assist, Active Emergency Stop Assist και Traffic Sign Assist. Σε ο,τι αφορά τους κινητήρες, παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς της sedan έκδοσης του αυτοκινήτου. Αργότερα μάλιστα θα λανσαριστούν και εκδόσεις AMG.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!