NEA

Απίστευτη συλλογή από Ferrari βγαίνει στο σφυρί

Αυτή η μοναδική συλλογή από Ferrari προέρχεται από έναν και μόνο συλλέκτη με συνολική αξία σε πολλές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια…

Είναι άγνωστο για πιο λόγο ο συλλέκτης δημοπρατεί την απίστευτη συλλογή του η οποία περιλαμβάνει σπάνια κομμάτια όπως μία 250 GT SWB Berlinetta του 1961. Πρόκειται για την 110η από τις 165 συνολικά που υπάρχουν με την RM Sotheby’s να εκτιμά πως μόνο αυτή θα πιάσει περίπου 8,5-10 εκ. δολάρια!

Ξεχωριστή είναι επίσης η 275 GTB/4 του 1967 (στα περίπου 3 εκ. δολάρια), μία Dino 206 GT του 1969 (μόλις 152 τέτοιες υπάρχουν), μία F40 (διαθέσιμη αν έχετε 1,4 εκ. δολάρια), μία 599 GTO (στα 750 χιλιάρικα), ένα ζευγάρι από Berlinetta Boxers, μία 575 Superamerica, μία 308 GTB και πολλά άλλα… όνειρα θερινής νυκτός που μπορείτε να θαυμάσετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!