NEA

Εντείνονται οι φήμες για το SUV της Ferrari

Αν και οι Ιταλοί το αρνούνται πεισματικά όλα δείχνουν πως πιθανότατα οι ίδιοι σύντομα θα διαψευστούν. Έτσι δεν έγινε και με το turbo;

Στην Ferrari δουλεύουν πάνω σε ένα SUV και δεν βλέπω το λόγο γιατί να το διαψεύδουν. Άλλωστε κανείς δεν θα τους κατηγορήσει αφού αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων, η νέα κλάση των SUV από την στιγμή που μέχρι και η Lamborghini (με την Urus), η Rolls-Royce (Cullinan), η Aston Martin (DBX) και άλλες πολλές έχουν μπει για πρώτη φορά σε αυτού του τύπου τα αμαξώματα. Μάλιστα οι φήμες μιλούν και για την προσθήκη ενός όρου FUV (Ferrari Utility Vehicle) που μελλοντικά θα μπορούσε να συμπεριλάβει ένα μικρότερο μοντέλο απέναντι π.χ. στην Porsche Macan.

Έτσι, όπως έχουμε ήδη γράψει, η Ferrari είναι έτοιμη για να λανσάρει ένα SUV προς τα τέλη του 2020 το οποίο σχεδιαστικά θα έχει κρυφές τις πίσω πόρτες (σε αντίθεση με το κουπέ σχήμα που βλέπετε στην φωτογραφία) ώστε να μην φαίνεται ως μία άχαρη τετράθυρη. Από πλευράς χώρων μην περιμένετε τίποτα σπουδαίο, αφού ως Ferrari θα είναι προσανατολισμένη καθαρά στο σπορ στοιχείο και έτοιμη για να πετάξει το γάντι στην Urus. Όσο για την τιμή πώλησης υπολογίστε κοντά στην «τρακοσάρα» (ευρώ) με κύριο στόχο την Κίνα, τις ΗΠΑ και φυσικά την Ευρώπη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!