NEA

Και η Alpine ετοιμάζεται να μπει στα SUV

Πραγματική μανία έχει πιάσει τους κατασκευαστές με τα SUV αφού ένας ακόμη θρυλικός κατασκευαστής θα αποκτήσει πριν το τέλος της δεκαετίας το δικό του εκπρόσωπο…

Τα κάστρα υπάρχουν για να πέφτουν… και από την στιγμή που ακόμη και η Ferrari θα αποκτήσει ένα SUV (όπως η Lamborghini, Aston Martin, Alfa Romeo, Rolls-Royce κ.α.), γιατί όχι και η Alpine; Μάλιστα, το σήμα αυτό θα είναι το καλύτερο μέσο ώστε η Renault να πλασάρει ένα premium σπορ SUV απέναντι στην Porsche Macan ή την Alfa Romeo Stelvio και με την βοήθεια που έχει από την Infiniti (ως θυγατρική της Nissan) ή ακόμη και από την Daimler (υπάρχει στενή συνεργασία σε επίπεδο κινητήρων).

Σχεδιαστικά την βάση θα αποτελέσει η πανέμορφη Α110 και στην κεντρική φωτογραφία βλέπετε μία πολύ πετυχημένη προσέγγιση επί του θέματος. Από πλευράς χώρων η διάταξη θα είναι 2+2 και στο εσωτερικό θα είναι διάχυτο το σπορ στοιχείο σε συνδυασμό με RS πολυτέλεια. Από εκεί και πέρα το τμήμα RenaultSport θα επιμεληθεί το σασί έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στον 1.800άρη turbo της Alpine A110 ή ακόμη και δίλιτρα σύνολα που θα συνδυάζονται με υβριδική τεχνολογία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!