ΑΓΩΝΕΣ

Σούπερ ανάβαση με μία σούπερ Porsche 911 [vid]

Κανονικά ένα αυτοκίνητο που μπορεί να πιάσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια χαλαρά σε οποιαδήποτε δημοπρασία θα έπρεπε να μένει σε κλιματιζόμενο γκαράζ με ελεγχόμενη ακόμα και την ανάσα όσων την παρακολουθούν…

Όμως όπως φαίνεται υπάρχουν και άνθρωποι που προτιμούν όχι μόνο να χρησιμοποιούν τέτοια διαμάντια, αλλά και να συμμετέχουν σε αγώνες. Ο λόγος για τον Πορτογάλο οδηγό António Nogueira και την σούπερ σπάνια 993 GT2. Ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε σε μόλις 57 κομμάτια και το οποίο σε κάποια πρόσφατη δημοπρασία έπιασε 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά ο Πορτογάλος όχι μόνο δεν την έχει φυλαγμένη σε γκαράζ, αλλά όπως φαίνεται την χρησιμοποιεί στους αγώνες. Σε ανάβαση στην Πορτογαλία, όπου όπως βλέπουμε κάθε άλλο παρά “φυλαγμένα” πηγαίνει. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε έχει κάνει και τις απαραίτητες μετατροπές ώστε ο biturbo αερόψυκτος flat six της Porsche να φθάνει τους 700 ίππους.

Πατήστε το play και απολαύστε ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο σε δράση. Είναι μία από τις 57 που κατασκευάστηκαν και σίγουρα η πιο “χαρούμενη” από όλες τις υπόλοιπες που περιμένουν σε κάποιο γκαράζ να ανέβουν οι εκατοντάδες χιλιάδες των δολαρίων στο χρηματιστήριο των “Garage Queens” αυτού του μάταιου κόσμου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button