NEA

To επόμενο BMW i3 θα έχει μπαταρία στα 120 Ah

Όπως είναι λογικό το επόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW θα έχει μεγαλύτερες μπαταρίες ώστε να προσφέρει μία πραγματική αυτονομία κοντά στα 300 χιλιόμετρα…

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η BMW σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά -έως και 60% την αυτονομία- του i3 για το μοντέλο του 2018 φθάνοντάς την στα 120 Ah. Το πιθανότερο είναι να κάνει την εμφάνισή της η έκδοση αυτή στην έκθεση της Φρανκφούρτης, όπου θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο BMW i3. Η σημερινή έκδοση του μοντέλου με την μπαταρία των 94 Ah έχει μία θεωρητική αυτονομία, με βάση τον κύκλο NEDC, της τάξης των 300 χλμ. και πραγματική αυτονομία στα 200 χλμ. 

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα πρόκειται για στάνταρ έκδοση του μοντέλου ή η συγκεκριμένη μπαταρία θα αποτελεί έξτρα εξοπλισμό με επιπλέον κόστος. Πάντως αν κάποια ανταγωνιστικά μοντέλα όπως το Nissan Leaf ή το Tesla 3 καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους αυτονομίας που έχουν ανακοινώσει, θα αποτελούσε έκπληξη για την BMW να μην ενσωματώσει εξ’ αρχής τη νέα μεγαλύτερη μπαταρία στο νέο i3.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!