NEA

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Mitsubishi Evo με 1.700 άλογα! [vid]

Αυτό το Mitsubishi EVO VIII που βλέπετε δεν έχει αναβαθμιστεί από κάποιο γερμανικό οίκο αλλά από μία εταιρία tuning με έδρα την Αθήνα!

Η eXtreme-tuners είναι μία ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στις βελτιώσεις και εδώ βλέπετε ένα Evo που η ισχύς του φτάνει τους 1.700 ίππους. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας βαρέως ανακατασκευασμένος κινητήρας με πιο κοντή διαδρομή εμβόλων και χωρητικότητα στα 1.800 κ.εκ., ενώ σχεδόν τα πάντα είναι «πειραγμένα» με το σαλίγκαρο (με κάρμπον πτερωτή) να βγάζει μάτια πάνω από το καπό.

Μάλιστα στην eXteme-tuners που δραστηριοποιείται από το 1999 πιστώνεται το ταχύτερο drag ρεκόρ επιτάχυνσης με το 1/4 του μιλίου (0-402 μέτρα) να ολοκληρώνεται σε μόλις 7,902 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου στα 298,26 χλμ./ώρα. Δείτε τα βίντεο με το Evo απογειώνεται βγάζοντας μαύρους καπνούς και τα στροφόμετρα να γυρίζουν από την «ανάποδη»!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!