ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτό είναι το νέο τζιν της Harley Davidson!

Όχι δεν πρόκειται για ενδυματολογική διαφήμιση, αλλά για το πρώτο μπουκάλι τζιν που περιέχει διάφορα εξαρτήματα από τις γνωστές αμερικανικές μοτοσικλέτες…

Αν σας ξενίζει το σκουλήκι σε ένα μπουκάλι τεκίλας, τότε τι να πει κανείς για την ιδέα της Ehinger Kraftrad να παρασκευάσει το πρώτο dry gin που περιέχει και διάφορα εξαρτήματα από κινητήρες από μοτοσικλέτες Harley Davidson. Η συγκεκριμένη σειρά ονομάζεται The Archaeologist και περιέχει διάφορα εξαρτήματα όπως μέρος από ένα στρόφαλο Flathead του 1939, κοχλίες από Knucklead του 1947, ωστήρια από Panheard του 1962 κ.α.
Τα μπουκάλια είναι ειδικής κατασκευής και τα εξαρτήματα πλήρως «αποστειρωμένα» οπότε δεν χρειάζεται κανείς να ανησυχεί για στοματικές διαταράξεις. Περισσότερο μάλλον θα τον προβληματίζει το κόστος αφού ανάλογα με το περιεχόμενο… εξάρτημα οι τιμές ξεκινούν από 900 ευρώ. Στην υγειά τους… και προσοχή μην καταπιούν κανά παξιμάδι!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!