NEASMS

Τέλος η Porsche από το Le Mans, η Audi θα μπει στην F1;

Τελικά οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν και η γερμανική εταιρία θα αναζητήσει από το 2019 νέες διακρίσεις στο πρωτάθλημα με τα ηλεκτρικά μονοθέσια…

Όπως είχαμε γράψει στην Porsche εξέταζαν την αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα WEC και την κατηγορία LMP1 θεωρώντας πως οι 3 συνεχόμενες νίκες με την 919 Hybrid στο Le Mans και τα 2 πρωταθλήματα είναι πλέον αρκετά. Φυσικά υπάρχει και του επερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά γεγονός είναι πλέον πως η LMP1 και το Le Mans αποδυναμώνεται από εργοστασιακές ομάδες στην κατηγορία των πρωτότυπων.

Ωστόσο, η Porsche θα παραμείνει στην κατηγορία GT με την 911 RSR, ενώ οι φήμες για εμπλοκή της Audi στην Formula 1 έχουν αρχίσει να φουντώνουν και πάλι. Εδώ να πούμε πως ήδη η Audi έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της στην Formula E από του χρόνου (όπως και η BMW), ενώ η Mercedes ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή της από το DTM για να μπει και αυτή στο πρωτάθλημα με τα ηλεκτρικά μονοθέσια. Και μάλλον έπεται συνέχεια ενισχύοντας την εποχή της ηλεκτροκίνησης….

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!