NEA

To Opel Corsa S έχει 150 άλογα

Με αυτή την προσθήκη η γερμανική εταιρία καλύπτει το «κενό» ανάμεσα στην πιο ταπεινές εκδόσεις του Corsa και στο OPC…

Εξωτερικά το Corsa S ξεχωρίζει από το αεροδυναμικό πακέτο OPC Line που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα μάσκα, αεροτομή οροφής, προεκτάσεις στους προφυλακτήρες και τα πλαϊνά, χαρακτηριστικά διακοσμητικά σε καθρέπτες και μάσκα, χρωμιωμένη εξάτμιση, τροχούς 17 ιντσών κ.α. Στο εσωτερικό έχει γίνει μια προσπάθεια να αποκτήσει ένα έντονο σπορτίφ χαρακτήρα, με αλουμινένια πεντάλ, τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων δανεισμένα από το OPC, και πολύ όμορφα δερμάτινα μπάκετ καθίσματα της Recaro (αυτά ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό).

H νέα αυτή έκδοση εφοδιάζεται με τον κινητήρα του τούρμπο τετρακύλινδρου των 1,4 λίτρων που υπάρχει και στο Adam S και αποδίδει 150 ίππους. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ενώ οι επιδόσεις που ανακοινώνει το εργοστάσιο μιλούν για 0-100 σε 8,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 207 χλμ./ώρα. Το Corsa S θα αρχίσει να είναι διαθέσιμο άμεσα σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, με την τιμή του να είναι ιδιαίτερα ελκυστική και σε απόσταση “ασφαλείας” από το ακριβότερο OPC.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!