ΑΓΩΝΕΣ

Κάθε σαμπάνια που “σκάει” στην Formula 1 κοστίζει 3.000 ευρώ!

H νέα ιδιοκτήτρια της F1, η Liberty, προμηθεύεται σπέσιαλ σαμπάνιες Carbon για τους πανηγυρισμούς που γίνονται στο βάθρο μετά από κάθε τερματισμό ενός Grand Prix…

Μάλιστα υπάρχουν τρεις διαφορετικές σαμπάνιες με την κάθε μία να φέρει -ανάλογα με την θέση του πιλότου- χρυσή, πλατινένια και χάλκινη ετικέτα. Μάλιστα, η επιλογή για το νέο προμηθευτή με σαμπάνιες κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, αφού λήφθηκε υπόψη πως το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο από κάρμπον (κάτι που συνάδει με την κατασκευαστική φιλοσοφία των μονοθεσίων.

Συγκεκριμένα, η σαμπάνια Carbon δημιουργήθηκε πριν 5 μόλις χρόνια, αλλά ανήκει σε μία εταιρία που βρίσκεται στην παραγωγή τέτοιου κρασιού από τον 19 αιώνα. Είναι γνωστή για τα μπουκάλια της τα οποία είναι καλυμμένα με ένα λεπτό στρώμα από αληθινό carbon fiber που εν μέρει δικαιολογεί την υψηλή τιμή πώλησής της. Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι πρότινος ο πανηγυρισμός γινόταν με αφρώδη οίνο της Chandon και οι διοργανωτές σκέπτονται να γιορτάσουν την επιστροφή της σαμπάνιας τοποθετώντας μικρές κάμερες πάνω σε αυτή για POV λήψη.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!