ΔΙΑΦΟΡΑ

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν σε ένα τρακάρισμα [vid]

Το θέαμα είναι πραγματικά μοναδικό και όπως φαίνεται από τις εικόνες όλοι οι παριστάμενοι έχουν μείνει… κόκκαλο βλέποντας το τι εκτυλίσσεται μπροστά τους…

Οι εικόνες μας έρχονται από μια πόλη της Αγγλίας, όπου συμβαίνει ένα μάλλον τυπικό τρακάρισμα. Ένα Audi σταματά και το Civic που έρχεται πίσω του μάλλον δεν προσέχει και πέφτει πάνω του με αρκετή δύναμη. Και εκεί που περιμένεις να εξελιχθούν όλα με βάση το τυπικό αντίστοιχων περιστάσεων, η εξέλιξη είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα.

Και αυτό γιατί μέσα από το άμοιρο Honda ξεπετάγονται και αρχίζουν να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση, όχι ένας ή δύο επιβάτες, αλλά… εννέα! Ο τελευταίος μάλιστα έχει ξεχαστεί στο πορτμπαγκάζ και ένας από τους “φίλους” του γυρίζει και του ανοίγει την πόρτα για να μπορέσει να διαφύγει και αυτός.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!