NEA

To Hyundai i30N έγινε ανάρπαστο στην Γερμανία!

Το top Hyundai με τα 275 άλογα ξεπούλησε μέσα σε μόλις δύο μέρες με την γερμανική αντιπροσωπεία να πουλά και στις 100 First Edition μονάδες που είχε στην διάθεσή της…

Στην πατρίδα του Golf GTi φαίνεται ότι η Hyundai έχει αρκετό ρεύμα, αφού από την προηγούμενη Δευτέρα που άνοιξε η λίστα παραγγελιών χρειάστηκαν μόλις δύο 24ωρα για να βρεθούν οι 100 αγοραστές που κατέβαλαν προκαταβολή 1.000 ευρώ για να παραλάβουν τα πρώτα μοντέλα.

Κάθε πελάτης που εξασφάλισε την αγορά ενός από τα i30 First Edition θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα workshop που θα γίνει στο Nurburgring όπου θα μυηθεί στα μυστικά της αγωνιστικής οδήγησης. Κάθε αυτοκίνητο από αυτά τα 100 θα έχει επίσης ειδικό ταμπελάκι και έξτρα δώρα από την εταιρία.

Να επισημάνουμε εδώ ότι η First Edition του i30 είναι η έκδοση Performance Package κάτι που σημαίνει ότι ο δίλιτρος τούρμπο αποδίδει 275 άλογα, έχει ζάντες 19 ιντσών, μεγαλύτερα φρένα, μία “ενεργή” εξάτμιση για καλύτερη… ηχητική απόλαυση και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα.

Όσοι δεν τα κατάφεραν μπορούν να μπουν στην λίστα αναμονής σε περίπτωση που κάποιος από τους υπόλοιπους 100 δεν προχωρήσει τελικά στην αγορά του αυτοκινήτου, η τιμή του οποίου είναι στην Γερμανία στα 30.900 ευρώ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!