ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι έγινε όταν ένας βιαστικός φορτηγατζής συνάντησε ένα τρένο; [vid]

Σε κάποιες χώρες όμως μεταξύ των οποίων και η δική μας (με ότι μας απέμεινε από τρένα…) η αναμονή στην διάβαση δεν είναι και τόσο αυτονόητη…

Και το βίντεο που παραθέτουμε μας δείχνει μία από αυτές τις περιπτώσεις, όπου για άλλη μια φορά το τρένο είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής. Το περιστατικό έχει γίνει στο μακρινό Ιρκούτσκ της Ρωσίας, όπου όπως βλέπουμε αρχικά, όλα κυλούν ομαλά και μάλλον σε αργή ταχύτητα, καθώς ο συρμός είναι τεράστιος και μεταφέρει κάποια μεγάλα και βαριά αντικείμενα.

Όμως ο βιαστικός αποφασίζει ότι το τρένο έχει ήδη εγκαταλείψει την διάβαση και ξεκινά χωρίς όμως να έχει αντιληφθεί ότι πίσω έχει το βαγόνι την… ουρά. Και ξεκινώντας δεν έχει υπολογίσει σωστά με αποτέλεσμα την εικόνα που βλέπουμε να συμβαίνει μπροστά στην κάμερα του απέναντι αυτοκινήτου.

Ο βλάκας της ημέρας κερδίζει επάξια την θέση του στο πάνθεον του διαδικτύου, καθώς θα αρκούσαν μόλις 1-2 δευτερόλεπτα περισσότερης αναμονής για να αποφύγει όλα όσα έγιναν. Ωστόσο, είναι παγκόσμια σταθερά ότι σε οποιαδήποτε επαφή τρένου με κάποιο όχημα, υπάρχει ένας και μόνος νικητής: το τρένο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!