ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Είναι τρελοί οι Φινλανδοί! [vid]

Στο βίντεο που ανέβηκε στο youtube βλέπουμε την πιο απτή απόδειξη για το πόσο τρελαμένοι είναι οι φίλοι του σπορ αυτής της χώρας με τον εθνικό τους αγώνα…

Για πολλούς πρόκειται για τον πιο εντυπωσιακό αγώνα στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Ράλι (μαζί με το Ακρόπολις στις καλές εποχές του) και όπως βλέπουμε όλα συμβαίνουν σε μία στροφή, όπου όπως είναι προφανές όλοι έχουν στήσει “καρτέρι” για τις εξόδους των αυτοκινήτων από την διαδρομή.

Τα αγωνιστικά έρχονται το ένα μετά το άλλο και πέφτουν στην παγίδα αυτής της μάλλον ύπουλης ανοιχτής δεξιάς, και αρκετοί από αυτούς δεν καταφέρνουν να αποφύγουν την έξοδο στο απέναντι χωράφι.

Όπως βλέπουμε όμως οι φίλαθλοι που βρίσκονται σε ασφαλές σημείο ακριβώς απέναντι είναι έτοιμοι για αυτές τις καταστάσεις, και με το που βγαίνει ένα αυτοκίνητο στα χωράφια, ορμούν για να επιληφθούν της κατάστασης. Αφού βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά με το πλήρωμα, στην συνέχεια με σχοινιά και ιμάντες… τραβάνε και πάλι τα αυτοκίνητα μέσα στην διαδρομή για να συνεχίσουν τον αγώνα.

Το θέαμα είναι εκπληκτικό με τους Φιλανδούς να το διασκεδάζουν και να δείχνουν την αγάπη τους για τον αγώνα τους (άσε που γλιτώνουν και πιο επικίνδυνες καταστάσεις, καθώς θα μπορούσαν να συμβούν πολλά με τόσα αυτοκίνητα που βγήκαν στο ίδιο ακριβώς σημείο).

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button