NEASMS

Τις 63.000 έφτασαν οι ακυρώσεις για το Tesla Model 3

Ο βασικός λόγος είναι πως όποιος παραγγείλει σήμερα στις ΗΠΑ ένα Model 3 θα το έχει στα χέρια του το νωρίτερο σε 12 με 18 μήνες!

Όταν βιάζεσαι σκοντάφτεις και στην προκειμένη περίπτωση ο Elon Musk μάλλον βιάστηκε να μπει σε τόσο βαθιά νερά. Φυσικά του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την Tesla και το Model S, αλλά στο εξής οι κινήσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές σε ότι αφορά στο άνοιγμα της μάρκας στην ευρεία αγορά με ένα «φτηνό» ηλεκτρικό αυτοκίνητο όπως είναι το Model 3.

Μέχρι τώρα μόλις 30 πελάτες έχουν παραλάβει τα αυτοκίνητα τους σε μία ειδική τελετή που έγινε τον προηγούμενο μήνα και αυτό περισσότερο για να καθησυχαστούν οι επενδυτές της Tesla Motors. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την παραγωγή μπροστά σε μία τεράστια ζήτηση και ο Elon Musk αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως έχει ήδη 63.000 ακυρώσεις πέφτοντας από τις 518.000 στις 455.000 παραγγελίες.

Το νούμερο παραμένει εντυπωσιακά μεγάλο, αλλά το θέμα είναι πως ο δαιμόνιος Αμερικανός θα πρέπει να το διατηρήσει διότι εύκολα μπορεί να μειωθεί και άλλο, ειδικά τώρα που έχουν «ξυπνήσει» από τον λήθαργο τους και οι μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!