NEASMS

Η νέα Ford Mustang μπορεί να ακούγεται όσο ένα απλό Fiesta!

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα σηκώσετε την γειτονιά στο πόδι κάθε φορά που περνάτε με τη νέα σας Mustang…

Και αυτό διότι στην facelift εκδοχή του αμερικανικού icon μοντέλου υπάρχει μέχρι και μενού παραμετροποίησης του συστήματος εξαγωγής προσφέροντας τέσσερις επιλογές. Την ήσυχη (quiet) που ρίχνει τα ντεσιμπέλ κάτω από τα 70, ενώ συγκριτικά με την προηγούμενη Mustang σε αυτό το mode παράγονται περίπου 10 dB λιγότερα. Στον αντίποδα υπάρχει η επιλογή Track για racing καταστάσεις όπου φυσικά η Ford δεν ανακοινώνει τα πολύ περισσότερα ντεσιμπέλ (γιατί έτσι μας αρέσει!).

Το σύστημα πωλείται έξτρα στην Αμερική, όπου μία νέα Mustang θα ξεκινήσει να πωλείται τον Οκτώβριο με τιμές που ξεκινούν από (ναι, δεν είναι λάθος…) τα 26.485 δολάρια για τον EcoBoost (όσο ένα Golf στα μέρη μας…) και φθάνει τα 35.995 δολάρια για το V8 GT.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!