ΔΙΑΦΟΡΑ

Μία LaFerrari που… κουρεύει μέχρι και γκαζόν [vid]

To να έχεις ξοδέψει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσεις μια ανοιχτή LaFerrari και να την βάζεις να κάνει παντιλίκια στο γκαζόν, τότε είτε πολύ (μα πολύ) πλούσιος και μπλαζέ είσαι, είτε ηλίθιος (ή και τα δύο μαζί.

Στην περίπτωση του βίντεο βλέπουμε έναν τέτοιον τύπο, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτό το κόσμημα με την λογική του κανίβαλου, καθώς όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα για το πως να της φερθεί, αλλά και την βρίσκει με το να ξοδεύει ένα τέτοιο κομψοτέχνημα στο να ντριφτάρει στο γκαζόν.

Το που υπάρχει η ευχαρίστηση σ’ αυτό δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε. Για εκείνο που απορούμε είναι για την λογική της Ferrari να επιλέγει -και καλά- τους πελάτες της. Να υπενθυμίσουμε ότι για να πάρεις μία LaFerrari έπρεπε να περάσεις από Ιερά Εξέταση, ενώ πολλοί έμειναν απέξω.

Εντάξει, δεν είμαστε και με αυτούς που τις αγοράζουν και τις κρύβουν για να τις μοσχοπουλήσουν αργότερα (ήδη κάνει τα διπλάσια ή και τριπλάσια). Αλλά τέτοια επίπεδα βλακείας και έλλειψης αυτοκινητικής παιδείας (και κοινής λογικής) είναι πέρα από κάθε περιγραφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button