NEA

Ποιοι κατασκευαστές θα απουσιάζουν από την έκθεση της Φρανκφούρτης;

Οι εννέα κατασκευαστές που δεν θα είναι στην γερμανική έκθεση τους αναλογεί περίπου το 20% των ετήσιων ευρωπαϊκών πωλήσεων!

Οι DS, Infiniti, Peugeot, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Mitsubishi, Volvo και Nissan είναι οι εταιρίες που δεν θα συμμετάσχουν στην έκθεση της Φρανκφούρτης και οι λόγοι είναι κυρίως οικονομικοί.

Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι κατασκευαστές δεν έχουν κάτι σημαντικό να δείξουν, αλλά από την άλλη υπάρχουν και κατασκευαστές (όπως η Volvo) που έχει δηλώσει πως θα συμμετάσχει μόνο στην Γενεύη (σε ότι αφορά στην Ευρώπη).

Πλέον οι κατασκευαστές δίνουν σημασία και σε άλλες αγορές (δύο μεγάλες εκθέσεις στην Ευρώπη είναι too much) και αρκετές φορές προτιμούν και μικρότερες εκδηλώσεις (όπως η Jaguar E-Pace στο Λονδίνο κ.α.).

Όπως και να χει τα πράγματα αλλάζουν και μακροπρόθεσμα οι εκθέσεις αυτοκινήτων δεν θα έχουν και τόσο νόημα, ειδικά όταν μελλοντικά αλλάξει γενικότερα το δίκτυο και ο τρόπος πώλησης αυτοκινήτων. Τι θα λέγατε για τρισδιάστατα ολογράμματα όπου θα μπορούσατε από το σπίτι σας να μπείτε ή να αγγίξετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο σας ενδιαφέρει για αγορά;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!