ΑΓΩΝΕΣ

Δείτε τον Barrichello να βάζει τα κλάματα [vid]

Ο λόγος που αυτή την φορά έβαλε τα κλάματα ήταν όταν βρέθηκε δίπλα στον 15χρονο γιό του Eduardo την ώρα που ο πιτσιρικάς οδηγούσε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο…

Ο πατήρ Barrichello συμμετέχει σ’ αυτή τη σειρά αγώνων από το 2012 και μάλιστα είχε πάρει το πρωτάθλημα το 2014. Πρόκειται για αυτοκίνητα που βασίζονται σε κάποιο μοντέλο παραγωγής της Chevrolet με πολλές αλλαγές όμως, και κινητήρα V8 6,8 λίτρων με 435 άλογα και 0-100 σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα.

Ο γιός του Εduardo ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, και στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπουμε τον πιτσιρικά να κάνει μερικούς γρήγορους γύρους μέσα στην πίστα. Σε έναν από αυτούς κάθεται και ο πατέρας του στο κάθισμα του συνοδηγού, ο οποίος στο τέλος δεν καταφέρνει να κρύψει την συγκίνησή του και ξεσπάει σε κλάματα.

Αν και δεν καταλαβαίνουμε και πολλά από τα Πορτογαλικά που μιλούν μεταξύ τους στο βίντεο, μια πρόχειρη μετάφραση που έγινε φέρει τον Rubens να έχει μείνει έκπληκτος από την ταχύτητα του γιου του, και να λέει ότι ποτέ δεν έχει αισθανθεί τόσο συγκινημένος στην ζωή του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!