NEA

Ρεκόρ πώλησης για μια McLaren F1 που έπιασε 15,6 εκ. δολάρια!

Πρόκειται για μία αμερικανικών προδιαγραφών επική McLaren F1 και η τιμή αυτή είναι η υψηλότερη που έχει υπάρξει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!

Αν και το ακριβότερο βρετανικό αυτοκίνητο που έχει δημοπρατηθεί ποτέ είναι μία Jaguar D Type (έναντι 22 εκ. δολαρίων πέρσι), αυτή η McLaren F1 είναι η ακριβότερη και μία από τις 106 που κατασκευάστηκαν. Η συγκεκριμένη ήταν η 37η της γραμμής παραγωγής, βαμμένη με το ορίτζιναλ ασημένιο χρώμα της και με μαύρα-γκρι δερμάτινα Conolly καθίσματα. Πέρα από τις τυπικές φθορές σε ένα αυτοκίνητο αυτής της ηλικίας και την αλλαγή του ρεζερβουάρ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με μόλις 9.600 μίλια στο οδόμετρο.

Αυτό που την κάμει ακόμη πιο ξεχωριστή είναι πως πρόκειται για ένα από τα μόλις 7 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν με αμερικάνικες προδιαγραφές (με έξτρα προσαφαιρούμενους προφυλακτήρες και ανακλαστικά φώτα). Υπενθυμίζεται πως F1 είχε έναν κινητήρα της BMW 6,1 λίτρων V12, με 627 άλογα και επιδόσεις που ακόμα και σήμερα την κάνουν πραγματικά μοναδική (0-100 σε 3,2 δευτερόλεπτα, τελική κοντά στα 387 χλμ/ώρα).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!