NEA

Διαρροή με επίσημες φωτογραφίες για τη νέα Porsche Cayenne!

Τρεις μέρες πριν την προγραμματισμένη διαδικτυακή πρεμιέρα διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες της νέας γενιάς Cayenne…

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η νέα Cayenne έχει βασιστεί στην βασική σχεδιαστική φόρμουλα της απερχόμενης γενιάς και έχει εκμοντερνιστεί στα σημεία χάρη στην πιο δυναμική μάσκα, τους νέους προβολείς και το όμορφο πίσω μέρος που εδώ είναι εντελώς νέο και μας παραπέμπει στη νέα Panamera.

Στο εσωτερικό το ταμπλό ξεχωρίζει από τη νέα κεντρική κονσόλα και το σύστημα πολυμέσων με την «black panel» οθόνη αφής, ενώ υπάρχουν σε διάφορα σημεία αρκετές ψηφιακές ενδείξεις, αλλά με τα βασικά όργανα να παραμένουν «αναλογικής» μορφής. Πλούσιος αναμένεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός που θα περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, μεταξύ των οποίων και κάποιας μορφής αυτόνομη οδήγηση.

Όπως έχουμε γράψει από πλευράς μηχανικών μερών το πιο πετυχημένο εμπορικά μοντέλο της Porsche θα βασίζεται στην πλατφόρμα MLB του γκρουπ VW. Χάρη στην εκτενέστερη χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής θα υπάρξει σημαντική μείωση βάρους έως 200 κιλά.

Στην γκάμα των κινητήρων θα υπάρχουν οι κλασικοί V6 και V8, μία υβριδική έκδοση και αργότερα ντίζελ (τουλάχιστον για την Ευρώπη). Η τετρακίνηση θα είναι αναβαθμισμένη, στις top εκδόσεις θα υπάρχει αερανάρτηση, ενώ τα αυτόματα κιβώτια θα είναι με μετατροπέα ροπής 8 σχέσεων. Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο πιο αγαπημένο σας καρότο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!