ΔΙΑΦΟΡΑ

Ποιο αυτοκίνητο κατάφερε να τα «ρίξει» σε μία Bugatti Veyron; [vid]

Αν είσαι ιδιοκτήτης μιας Bugatti Veyron είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχεις ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες να χάσεις σε μία κόντρα…

Ωστόσο, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε απέναντι στην Veyron το κορυφαίο sleeper (έτσι ονομάζουν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα που δεν δείχνουν τι κρύβουν κάτω από το καπό τους). Πρόκειται για μία “ταπεινή” BMW M5 E34 Turbo η οποία σύμφωνα με τις φήμες που την ακολουθούν χρησιμοποιεί τουρμπίνα από φορτηγό (πιθανόν Volvo λόγω του ότι προέρχεται από την Σουηδία) και την εποχή που έγινε η κόντρα λέγεται ότι ο κινητήρας της απέδιδε 900 άλογα.

Η κόντρα με την Veyron γίνεται σε κάποιο αεροδρόμιο, και όπως βλέπουμε η φτιαγμένη και “αθώα” BMW έχει για πρωϊνό την Veyron με τον γερμανικό κινητήρα-Φράνκεσταϊν να ξερνά φλόγες και τον πίσω άξονα να δουλεύει υπερωρίες μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Να μην ξεχνάμε εδώ ότι απέναντί της έχει ένα αυτοκίνητο με 1.000 άλογα, την κορυφαία τεχνολογία (ακόμα και σήμερα) και βέβαια τετρακίνηση.

Πάντως εντύπωση προκαλούν τα γέλια και ο ενθουσιασμός του οδηγού της Bugatti που σπεύδει να συγχαρεί τον “αντίπαλό” του και να θαυμάσει από κοντά το δημιούργημά του. Το οποίο μπορεί να του έχει κοστίσει κάμποσα χρήματα, πάντως όχι όσα χρειάζεται για μία Veyron, ο οδηγός της οποίας θα έχει να το λέει.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!