NEA

Τι ρόλο βαράει το συλλεκτικό Citroën E-Mehari;

Μόλις 61 είναι τα αντίτυπα του E-Mehari styled by Courrèges που έχει προγραμματίσει να κατασκευάσει η Citroen…

Από πού προκύπτει το σύνολο των 61; Σύμφωνα με τους Γάλλους, από το έτος 1961, όταν ο André Courrèges άνοιξε το κατάλευκο ατελιέ του στο Παρίσι, από το οποίο προέκυψε στην πορεία ο ομώνυμος οίκος μόδας. Ο ηλεκτροκινητήρας του E-Mehari styled by Courrèges αποδίδει 50 kW (68 ίπποι), τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου 30 kWh με αυτονομία στα 200 χιλιόμετρα. Η επαναφόρτισή του στο οικιακό δίκτυο διαρκεί περίπου 13 ώρες, ενώ για το 0-60 χλμ./ώρα απαιτούνται 7,3 δλ. με τελική στα 110 χλμ./ώρα.

Επιλογή στο χρώμα δεν υπάρχει αφού το E-Mehari styled by Courrèges είναι κατράμι και το αμάξωμα του κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά. Αντίθετα, το εσωτερικό του είναι βασικά λευκό, ενώ τα καθίσματα πέρα από πιο άνετα είναι και ρυθμιζόμενα. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα στοιχεία εξοπλισμού που απουσιάζουν από τις στάνταρ εκδόσεις, ενώ φυσικά και δεν λείπει το αριθμημένο ταμπελάκι που τονίζει το συλλεκτικό του χαρακτήρα. Αυξημένη είναι η απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά. Στην περίπτωση που θέλει κάποιος να πάει π.χ. μια βόλτα στην παραλία!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!