ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα Tesla βάζει μπροστά από μόνο του για να βγει από το γκαράζ [vid]

O δρόμος προς την αυτόνομη οδήγηση δεν θα είναι καθόλου εύκολος και αυτό φαίνεται από ένα ακόμα video ενός Tesla το οποίο αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να κάνει τα δικά του…

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο ιδιοκτήτης χρησιμοποιεί την δυνατότητα που προσφέρει το Tesla του να παρκάρει μόνο του (κάτι που κάνουν και αρκετά ακριβά ευρωπαϊκά μοντέλα). Όμως είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο έχει την δική του άποψη και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμεί ο ιδιοκτήτης και ο προγραμματιστής της Tesla. Αφού λοιπόν ο οδηγός άρχισε να κατεβάζει την πόρτα του γκαράζ, το αυτοκίνητο ξεκίνησε μόνο του και άρχισε να προχωρά περνώντας κάτω από την γκαραζόπορτα και συνεχίζοντας για λίγο την διαδρομή του.

Τώρα αν όλα αυτά σας θυμίζουν ταινία θρίλερ (στο μυαλό μας έρχεται η διαβόητη “Κριστίν”), τότε μάλλον δεν απέχετε και πολύ από την πραγματικότητα. Η Tesla υποστηρίζει ότι είναι κάποιο bug στο λογισμικό του συστήματος Summon, όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι πέρα από την αναστάτωση, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης θα έχει μάλλον πρόβλημα στην συμβίωσή του από εδώ και στο εξής με το δαιμονισμένο Tesla που θυμίζει λίγο… Κριστίν!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!