NEA

Ford Ranger Black Edition για 2.500 για «αγρότες» με στιλ

Θέλοντας να τονίσει την πολύ καλή πορεία που διαγράφει το Ranger στην Ευρώπη (τον Ιούλιο ήταν πρώτο σε πωλήσεις με 23.100 μονάδες), η Ford θα παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη την «συλλεκτική» έκδοση Black Edition…

Φυσικά δεν χρειάζεται να είναι κανείς αγρότης ή επαγγελματίας (αν και στην Ελλάδα βάσει νόμου πρέπει να είσαι) για να αποκτήσει ένα pick-up που σε πολλές άλλες αγορές έχει την ψυχαγωγική έννοια ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου. Ειδικά όταν μιλάμε για μια ειδική έκδοση που είναι βαμμένη μαύρη, δίχως καθόλου χρώμιο αφού έχουν αφαιρεθεί όλες οι λεπτομέρειες (όπως η μπάρα, οι αλουμινένιοι τροχοί κ.α.) της έκδοσης Limited στην οποία βασίζεται.

Κάτω από το καπό εξακολουθεί να υπάρχει το μοτέρ της top έκδοσης, δηλαδή ο βενζινοκινητήρας των 3,2 λίτρων που αποδίδει 200 άλογα και 400 Νm ροπή. Από πλευράς εξοπλισμού η αποκλειστικά διπλοκάμπινη Black Edition περιλαμβάνει το σύστημα infotainment SYNC 3 της Ford, με οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, navigation, διζωνικό κλιματισμό, δερμάτινα καθίσματα κ.α. Στο μέλλον θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες εκδόσεις διατηρώντας το Ranger σε ανταγωνιστικά επίπεδα και σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Mercedes X-Class.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!