NEASMS

Στα σκαριά το MINI JCW GP και επισήμως!

Στην Φρανκφούρτη η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει το πρωτότυπο John Cooper Works GP το οποίο θα προετοιμάσει το έδαφος για το πιο καυτό hatch της εταιρίας που έχει υπάρξει ποτέ!

Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι της μόδας αλλά η MINI δεν ξεχνά τις ρίζες της και δίπλα στο επίσης πρωτότυπο MINI Electric θα παρουσιάσει ένα εκ διαμέτρου αντίθετο concept. To JCW GP που θα κάνει ντεμπούτο στην Φρανκφούρτη μέσα Σεπτεμβρίου με την έκδοση παραγωγής να αναμένεται το 2019 (ένα χρόνο προτού κυκλοφορήσει η νέα γενιά MINI Hatchback).

Όπως είθισται η έκδοση JCW είναι ο επίλογος κάθε γενιάς MINI, όπως συνέβη το 2006 και το 2012. Εδώ το concept τα έχει όλα με φουλ αεροδυναμικά βοηθήματα, ζαντάρες, μία φαντεζί πίσω φτερούγα και όμορφο χρωματικό κοντράστ. Υπενθυμίζεται πως το πιο πρόσφατο JCW GP παραγωγής ήταν το 2012 με τον τούρμπο 1.600άρη κινητήρα με τα 218 άλογα, ενώ το τωρινό JCW έχει δίλιτρο μοτέρ με 231 άλογα. Οπότε από το νέο GP θα περιμένουμε λογικά μία ισχύ στα περίπου 240 με 250 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!