NEA

Επίσημα το νέο KIA Picanto X-Line


Η KIA βρίσκεται σε έντονη κινητικότητα τα τελευταία χρόνια, και απόδειξη αυτού είναι το νέο Picanto X-Line, το οποίο θα παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αγορές της Ευρώπης προς τα τέλη της χρονιάς…

H συνταγή που ακολουθείται και εδώ είναι σχεδόν πανομοιότυπη, με αρκετές “off road” επεμβάσεις στο αμάξωμα και αύξηση της απόστασης από το έδαφος κατά 15 χιλιοστά, φθάνοντας πλέον στα 15,6 εκατοστά. Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται από μία νεανική διάθεση που τονίζουν πινελιές χρώματος σε διάφορα σημεία του αμαξώματος αλλά και διάφορα άλλα επιμέρους στοιχεία όπως τ τονισμένα φτερά που φθάνουν έως τον προφυλακτήρα, τις ζάντες των 16 ιντσών, τις προστατευτικές ποδιές, τα LED φώτα ημέρας κ.λπ.

Η ίδια τακτική ακολουθείται και στο εσωτερικό με πιο νεανικό και πολύχρωμο διάκοσμο, εξελιγμένο σύστημα infotainment και αρκετά πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης που υπάρχει και στο κανονικό μοντέλο. Η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ φθάνει στα 255 λίτρα, τιμή κορυφαία για την κατηγορία του αυτοκινήτου. Η έκδοση X-Line χρησιμοποιεί τον χιλιάρη turbo των 100 ίππων που καταφέρνει να εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις στο μίνι της KIA με το 0-100 χλμ/ώρα να έρχεται σε 10,1 δευτερόλεπτα, ενώ η μέση κατανάλωση φθάνει στα 4,6 λίτρα/100 χλμ με το διοξείδιο του άνθρακα στα 104 gr/χλμ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!