NEA

KIA Proceed Concept: Νέες φωτογραφίες από το πανέμορφο shooting brake

H KIA πρόκειται να παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη ένα πρωτότυπο το οποίο θα δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο Proceed…

Και όπως είδαμε πριν λίγες ημέρες, η Κορεάτικη εταιρία και το ευρωπαϊκό της τμήμα σχεδίασης βρίσκονται σε μεγάλα κέφια, παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο concept το οποίο συνδυάζει τις αρετές ενός hatchback με την πρακτικότητα ενός station wagon.To «επιμηκυμένο hatchback», oπως το ονομάζει η ΚΙΑ διαθέτει τροχούς 20 ιντσών και μία ιδιαίτερα επικλινή οροφή η οποία δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό και όμορφο τελείωμα στο πίσω μέρος.

Το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη θα είναι βαμμένο σ’ αυτό το κόκκινο Lava Red όπως το ονομάζει η εταιρία, και θα είναι στην έκδοση GT πράγμα που σημαίνει -όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες- ότι θα διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα, αρκετά εντυπωσιακή μάσκα (που θυμίζει λίγο το Stinger), εξογκωμένα φτερά, και αρκετά πρόσθετα από carbon τα οποία μάλλον δεν θα βρίσκονται στο μοντέλο παραγωγής.

Από τις λεπτομέρειες που μαθαίνουμε για το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι ότι διαθέτει μία λειτουργία που αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει ο οδηγός του και ανάβει τα φώτα του για καλωσόρισμα ενώ βγάζει προς τα έξω τις κρυμμένες χειρολαβές. Από τις εικόνες βλέπουμε ότι λείπει η μεσαία κολόνα ενώ υπάρχει μία τεράστια γυάλινη οροφή που καλύπτει όλο το αμάξωμα.

Όπως και να έχει η KIA δημιούργησε ένα ξεχωριστό όχημα το οποίο ήδη συζητείται έντονα για τις γραμμές του και την αισθητική του προσέγγιση. Τώρα πόσα από αυτά τα στοιχεία θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής του Proceed μένει να το δούμε εν καιρώ, μάλλον μέσα στο 2018. Μέχρι τότε θα αρκεστούμε στην παρουσία του πανέμορφου concept που σίγουρα θα κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα πιο καλοσχεδιασμένα μοντέλα της φετινής Φρανκφούρτης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!