NEA

Nέο Opel Insignia GSI Sports Tourer με biturbo diesel και 210 άλογα

Στο Insignia GSi Spots Tourer που θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη συνδυάζεται με ένα αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο με σύστημα τετρακίνησης και torque vectoring…

Η Opel έχει κάνει μια σημαντική προσπάθεια να δώσει ένα πιο σπορ χαρακτήρα στο μοντέλο σε ότι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση, κάνοντάς το ελαφρά πιο χαμηλό και εφοδιάζοντάς το με ζάντες 20 ιντσών.

Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός από την Brembo ενώ στο σύστημα Flex Ride υπάρχει και μία επιπλέον ρύθμιση με την ονομασία “Competition” που κάνει ακόμα πιο σπορ το γενικότερο στήσιμο του αυτοκινήτου και την απόκριση του κινητήρα.

Το Insignia GSi Sports Tourer εφοδιάζεται με ένα υπέρπλήρες πακέτο εξοπλισμού, με όλα τα σύγχρονα συστήματα της Opel μεταξύ των οποίων το σύστημα αυτόματο φρεναρίσματος, το Forward Collision Alert με αναγνώριση πεζού καθώς και το εξελιγμένο σύστημα για τα φώτα με την ονομασία InteliLux LED.

Νέος ντίζελ bi-turbo για το Opel Insignia

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!