NEASMS

H Bugatti Chiron έχει το «0-400» σε μόλις 32,6 δεύτερα! [vid]

To γαλλικό hypercar επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε εδώ και καιρό με ένα βίντεο που προφανώς έχει τραβηχτεί από μία άλλη Chiron!

Και αυτό διότι ποιο άλλο θα μπορούσε να πιάσει την Bugatti του ανέμου, η οποία έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,4 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,1, τα 0-300 σε 13,1 και τελικά το 0-400 σε μόλις 32,6! Και μάλιστα να το κάνει με τέτοια ορμή και να ανεβάζει χιλιόμετρα ακατάβλητα λες και κινείται με τα μισά.

Υπενθυμίζεται πως η θεωρητική τελική ταχύτητα της Chiron αγγίζει τα 463 χλμ./ώρα όμως η εταιρία έχει περιορίζει ηλεκτρονικά την ταχύτητα στα 381 χλμ/ώρα και με ένα ειδικό “κλειδί” αφήνει να φθάσει κανείς μέχρι τα 420 χλμ/ώρα. Πάντως την τελική ταχύτητα δεν την έχει επιβεβαιώσει κανένας λόγω του ότι δεν υπάρχουν ελαστικά αυτή την στιγμή που να μπορούν να ανταποκριθούν σ’ αυτή την διαδικασία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!