NEA

Ηλεκτρικό Smart με 201 άλογα!

Αυτό το πρωτότυπο ηλεκτρικό «σμαρτάκι» παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης και έχει το 0-100 σε 4,5 δευτερόλεπτα!

Οι 201 ίπποι είναι η απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Kreisel Electric και κινεί το Brabus Ultimate E Concept, όπως είναι η πλήρης του ονομασία και εξασφαλίζει ένα 0-100 σε μόλις 4,5 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 180 χλμ./ ώρα.

Φυσικά οι επιδόσεις οφείλονται σε σημαντικό βαθμό και στο συγκριτικά χαμηλό βάρος, ειδικά για ηλεκτρικό, των 1.085 κιλών, ενώ η μπαταρία των 22 kWh, που είναι τοποθετημένη στο δάπεδο, εξασφαλίζει σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό κύκλο αυτονομία 160 χιλιομέτρων.

Όσο για τη φόρτισή της με τη βοήθεια ταχυφορτιστή και μέχρι το 80% της χωρητικότητας της χρειάζεται μόλις μισή ώρα. Το συγκεκριμένο νούμερο φυσικά θα είναι πολύ μεγαλύτερο για απλή οικιακή παροχή και μέχρι το 100%.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!