ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθυστέρηση για τη νέα ναυαρχίδα της Alfa Romeo

Το αντίπαλο δέος των BMW Σειράς 5 και Mercedes E-Class θα καθυστερήσει μερικά χρονάκια ακόμα για να κάνει την εμφάνισή του…

Από πέρυσι γνωρίζαμε τα πλάνα της εταιρίας, καθώς και ότι μία νέα ναυαρχίδα, διάδοχος της 166, έχει πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή. Παρόλα αυτά, όπως και σχεδόν με όλα τα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας, η νέα πρόταση της Alfa Romeo θα αργήσει κάπως να παρουσιαστεί. Πόσο; Οι φήμες, πλέον, τη θέλουν να κάνει ντεμπούτο προς το 2021.

Αναφορικά με την ονομασία, το πιο πιθανό είναι το νέο μοντέλο να υιοθετήσει το Alfetta, που παραπέμπει σαφώς στην ιστορία των Ιταλών. Σχεδόν σίγουρο θεωρείται ότι θα είναι πισωκίνητο (πιθανά και με τετρακίνητες εκδόσεις), βασισμένο στο ίδιο πάτωμα που χρησιμοποιούν οι Giulia και Stelvio. Αντίστοιχα και στο θέμα των κινητήρων, κατά κανόνα θα χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα σύνολα που και σύγχρονα είναι και αρκετά ισχυρά για να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη πρόταση. Η έκπληξη, πιθανά, θα έρθει από κάποια υβριδική έκδοση, η οποία δεν είναι απίθανο να κάνει την εμφάνισή της, καθώς η Alfa Romeo ήδη έχει αργήσει να μπει στο παιχνίδι της ηλεκτροκίνησης.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!