ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα, σπορτίφ έκδοση Fiat Tipo S-Design

Μία νέα έκδοση εξοπλισμού προστίθεται στη γκάμα του Tipo, η οποία αναβαθμίζει τη μοντέρνα αισθητική και το δυναμισμό του ιταλικού μοντέλου.

Η έκδοση S-Design θα προσφέρεται τόσο στα πεντάθυρα, όσο και στα station wagon αμαξώματα. Ενδεικτικά, για πρώτη φορά θα εφοδιάζεται με Bi-Xenon φωτιστικά σώματα, τα οποία έχουν βελτιωμένη απόδοση κατά 30%, σε σχέση με τα συμβατικά, σύμφωνα με την εταιρία. Οπτικά θα ξεχωρίζει επίσης χάρη στους τροχούς ελαφρού κράματος 18 ιντσών, καθώς και στο νέο χρώμα «Μetropoli Grey» που εισάγει.

Εντός, το σαλόνι χρησιμοποιεί τόσο δέρμα, όσο και ύφασμα για τις ταπετσαρίες, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα υλικά είναι καλύτερης ποιότητας, σε piano black αποχρώσεις. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει στάνταρ η 7 ιντσών οθόνη του συστήματος Uconnet HD Live, η οποία παρέχει, μεταξύ άλλων, λειτουργίες Apple Car Play και Android Auto. Αναφορικά με τους κινητήρες, δεν υπάρχουν αλλαγές. Το Tipo S-Design διατίθεται με τρία σύνολα, τον Τ-Jet των 1,4 λίτρων και 120 ίππων (και την έκδοση LPG αυτού) καθώς επίσης και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 Multijet των 120 ίππων, με μηχανικό ή, εναλλακτικά, με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!