ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή την φορά έβαλε φωτιά σε μία BMW 7 [vid]

Ο γνωστός ιδιοκτήτης BMW, που του αρέσει να λαμπαδιάζει τα αυτοκίνητα που αγοράζει, ξαναχτύπησε με ένα νέο επεισόδιο μπροστά από τα γραφεία της εταιρίας στο Μόναχο!

O κύριος Pourmohseni Hadi αποτελεί πραγματικό μυστήριο. Το 2013 είχε γίνει γνωστός όταν έξω από την έκθεση της Φρανκφούρτης είχε κάνει θρύψαλα μία M6 που είχε για να διαμαρτυρηθεί για κάποια τριξίματα και προβλήματα στην μετάδοση. Την άμοιρη M6 την επισκεύασε για να την κοπανήσει ξανά στο σαλόνι της Γενεύης, ένα χρόνο μετά.

Το 2015 έβαλε φωτιά σε μία δικιά του Z3 και πρόσφατα λαμπάδιασε μια επίσης δική του 7άρα έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΒΜW στο Μόναχο, έχοντας σηκώσει ένα πανό που μιλούσε για κάποιου είδους απάτη της ΒΜW. Η αστυνομία τον συνέλαβε, αλλά λίγο αργότερα τον άφησε ελεύθερο. Πάντως παραμένει ανεξήγητο γιατί ο Hadi βάζει φωτιά στις BMW του, ενώ η… ψυχανάλυση δεν έχει δείξει και πολλά με την επιστήμη να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ποιος ξέρει, ίσως με την επόμενη καμένη BMW να μάθουμε περισσότερα…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!