NEA

Θα μπει στην παραγωγή μία κουπέ Alfa Romeo Giulia;

Μια κουπέ Giulia θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του 2018 για να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως τα Audi A5, BMW 4, Mercedes C-Coupe κ.α., σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα Automotive News…

Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτε επίσημο αλλά η λογική λέει πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει μία κουπέ εκδοχή της Giulia που θα διευρύνει την γκάμα του ιταλικού σεντάν και θα ενισχύσει το προφίλ της νέας εποχής για την Alfa Romeo. H οποία ετοιμάζει ένα ακόμη μεγαλύτερο σεντάν που θα τοποθετείται απέναντι στην BMW 5 και την Mercedes E-Class. Η συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να ανεβάσει και τις πωλήσεις του αυτοκινήτου καθώς αυτά τα coupe έχουν αρχίσει να επιστρέφουν δυναμικά σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές.

Ωστόσο, οι Ιταλοί φαίνεται να έχουν ξεχάσει τις μικρότερες κατηγορίες, εκεί δηλαδή που υπάρχει ποσοτικά και η μεγάλη εμπορικά ζήτηση (σ.σ. οι κατασκευαστές έχουν μεγαλύτερο κέρδος στα μεγάλα αυτοκίνητα). Και αυτό διότι η νέα Giulia τιμολογιακά έχει ξεφύγει αρκετά από τα δεδομένα του παρελθόντος, ενώ από την άλλη δεν υπάρχει κάτι νέο σχετικά με την αντικατάσταση των ώριμων σαν σασί (διότι σχεδιαστικά τα αυτοκίνητα στέκονται ακόμη) Giulietta και Mito.

Alfa Romeo, flashback στα κουπέ χρόνια!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!